Search This Blog

2020-09-26

Як відбуваються етапи підготовки до проведення виставки-конкурсу «Покликані до свободи»

 

Продовжується підготовка до проведення виставки-конкурсу «Покликані до свободи». Ми хотіли би поділитися з вами про пережиті події. 

На сьогодні, після опрацювання листів із заявками про участь у конкурсі мистецьких робіт "Покликані до свободи" (Галатам 5:13), ми надіслали відповіді усім заявникам. Взаємодія волонтерів і учасників майбутньої експозиції триває. Заяви на участь подали 110 осіб. З них 92 - чоловіки, 16 - жінки, 2 - неповнолітні, 2 - працівники пенітенціарної системи.

Феноменальна допомога волонтерів Анни Коваленко, Анни Онисько, Таїсії Савуляк, о. Андрія Карпінця, о. Ярослава Павлюка, Анастасії Пантелей, о. Івана Цихуляка, участь о. Василя Пишковича, о. Петра Кічули, о. Романа Халуса, Василя Возняка, Софії Сухої, Михайла Марущака перетворила підготовку до проведення експозиції у захоплюючий процес: комунікація з органами й установами ДКВС, отримання заявок від в'язнів, створення реєстру учасників, обробка прохань про допомогу матеріалами, оплата матеріалів, отримання перших творчих робіт, залучення коштів до призового фонду й до забезпечення учасників матеріалами об'єднує насправді сотні людей. А через них ідея експозиції - суспільна солідарність й сприяння приверненню уваги суспільства до пенітенціарної тематики і реінтеграції в'язнів - стає дотичною дійсністю. 


Процес надсилання допомоги учасникам Національного конкурсу образотворчого мистецтва в'язнів доходить до завершення. Це копітка праця, але дуже надихаюча. Дякуємо усім вам, хто вийшов послужити поруч із нами: хтось - пожертвою, хтось - часом і працею!

Бажаючі підтримати нас, будь ласка прийміть до уваги наступні реквізити: 

«БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «КАРІТАС – КИЇВ»

Код ЄДРПОУ 21477781

Рахунок UA36 325365 00000 26004030299143

в АТ «КРЕДОБАНК» м. Київ

призначення переказу – благодійна пожертва на статутну діяльність

або на картку в Приватбанку: N 4731219120438894 Пантелей К. Ю.

Призначення переказу: благодійна пожертва нам організацію конкурсу-експозиції

Для забезпечення матеріалів поступило пожертв на суму 5900 грн. Необхідно вчасно допомогти учасникам конкурсу фарбами, пензлями, нитками, бісером. Це дуже суттєва задача з огляду на її людяні інтонації. Щиросердно молимося за добродіїв!

Пенітенціарне душпастирство УГКЦ

No comments: