Search This Blog

2015-06-16

Visit of Bishop Joseph Milian to Center of social adaptation for women.

16 червня 2015 року, відбулась візитація парафій в Чернігові та Любечі. Канонічна візитація є однією з основних та перевірених на досвіді Церкви форм пастирської опіки, за допомогою якої єпископ формує і поглиблює взаємини з духовенством єпархії та іншими членами єпархіальної спільноти.


У візитації взяли участь працівники курії Київської архиєпархії, на чолі з єпископ Йосифом (Міляном), Протосинкелом Київським, протоієрей Василь Чудійович, віце-канцлер архиєпархії,  протоієрей Роман Сиротич, директор БФ “Карітас Київ”, протоієрей Констянтин Пантелей, а також ієромонах Петро Лоза та ієрей Юрій Логаза.


Під час відвідин оглянули Величний храм Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ в Чернігові (вул. Войкова, 45), яким опікуються отці Редемптористи та Сестри Місіонерки Найсвятішого Ізбавителя (редемптористки)


Цього дня відвідали також реабілітаційний центр Київської архиєпархії, для раніше ув’язнених жінок в Любечі. Священики на чолі з єпископом, поцікавились життям та функціонуванням реабілітаційного центру,  порозмовляли з працівниками та пацієнтами закладу.







No comments: